Vitality Fitness Club

Op zondag 17 november heeft de Spinning Marathon in het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk plaatsgevonden. Ruim 120 sporters hebben zich in het zweet gewerkt en 4 uur lang gefietst voor de Dirk Kuyt Foundation. Door middel van een bedrag voor de fiets, een loterij en ‘Kuyt massage’ is er in totaal een cheque uitgereikt van € 7.519,-

Om 11.00 uur begon de marathon. Elk uur werd deze onderbroken door de instructrices voor entertainment. Zo speelde coverband Van Mook muziek waar de fietsers nog meer energie van kregen, zagen wij een rolstoeldanspaar 5 latin-dansen uitvoeren en zweepte Frenk the Tank de zaal op met zijn drumact! 

Dirk Kuyt was zelf ook aanwezig een klom op de fiets om ook zijn steentje bij te dragen! Hij sprak de menigte toe en gaf aan blij te zijn met de aandacht en donatie die zijn foundation krijgt. Hij vindt het belangrijk dat alle mensen recht hebben op sporten en dat iedereen net zoveel plezier beleeft aan sport zoals hij dat altijd heeft kunnen doen! 

Thomas de Kluiver, Supervisor van de Vitality Fitness Club; “De spinningmarathon was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar! Het is geweldig om te zien dat zoveel leden van de fitness meededen, maar ook velen uit de regio. Van de 50 fietsen heeft een aantal mensen de volle 4 uur gefietst en anderen deden mee in teamverband”. 

“Het is een geweldig evenement dat we al vele keren hebben georganiseerd, maar de laatste keer was alweer 3 jaar geleden. Het blijft leuk om te zien hoe ons hotel ook op deze manier iets kan betekenen voor een goed doel. Dit is waarom wij het gouden Green Key certificaat hebben, want juist ook maatschappelijk verantwoord ondernemen hoort daar bij en hebben we hoog in het vaandel staan. We kijken nu alweer uit naar het volgende evenement ” aldus General Manager van het hotel André Aaij.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *